(video) BMW M Motorsport dezvăluie designul noului BMW M Hybrid V8

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Înaintea fazei de testare a noului prototip LMDh pentru sezonul din 2023 a campionatului nord-american IMSA WeatherTech SportsCar, BMW M Motorsport îi dezvăluie denumirea, designul și livreaua captivantă pe care o va avea.

Noul BMW M Hybrid V8 va avea un aspect proiectat de BMW Group Designworks și celebrează istoria BMW M Motorsport în America de Nord, definind în același timp un viitor dinamic hibrid electric. Informația cheie pentru fani este că prototipul este clar recunoscut ca o mașină BMW M.

Semnul distinctiv al designului pentru BMW M Hybrid V8 este grila de radiator frontală, una extrem de lată. În plus, se mândrește cu elemente de design tipice ale BMW M, cum ar fi logoul aniversar pe capotă, farurile duble BMW icon, partea dinamică a caroseriei, acelaşi unghi Hofmeister îndoit la geamuri, oglinzile M cu „cârlig” și stopurile LED cu grafică unică.

Livreaua ce îi acoperă caroseria este formată din imagini ale câtorva mașini de curse emblematice şi anume BMW 3.0 CSL din 1976, BMW M1/C din 1981, BMW 320i Turbo din 1978, BMW GTP din 1986, BMW M3 E36 GTS-2, BMW Z4 GTLM și BMW M8 GTE.

Şasiul noului BMW M Hybrid V8 a fost realizat în colaborare cu Dallara. Fiind o maşină din clasa LMDh, are în mod evident un sistem de propulsie hibrid, cu motor V8 la bază, asistat electric. Puterea totală se ridică până la 680 de cai, iar greutatea trebuie să fie sub 1.1 tone.

Cmentariile sunt închise