(video) Incredibil! A mers cu 220 km/h pe drumul de la Stăuceni

0

Un tânăr din Chişinău s-a filmat cum se deplasează cu viteză excesivă şi a plasat imaginile în spaţiul virtual public.

Fiind la volanul unui automobil de marca Audi, şoferul a dezvoltat o viteză de 220 de km/h pe drumul care intră în capitală dinspre Stăuceni.

FOTO: pcwallart.com
FOTO: pcwallart.com

Din imaginile disponibile putem observa cum au loc depăşiri în plină viteză, creând astfel situaţii periculoase pentru ceilalţi participanţi la trafic.

https://www.facebook.com/calin.gobjila/videos/543141605811039/

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

0 comentarii
 1. Anonim spune

  slabut…

 2. Denis spune

  Pentru Autoblog.md , voi oleaca sunteti dusi, sau nu cititi si alte stiri si dezvaluiri? Chestia cu Porsche-u , era un video de pe youtube, modificat. Baieitii au adaugat vocea lor „iaca mergem pe drumu de la Aeroport”. Toata presa sa dus de nas, apoi si-au cerut scuze, cind baietii au mai postat asemenea video-uri. Cel putin trebuia sa intrati pe paginile de Facebook a baietilor si era sa vedeti cum rid.

 3. Vanea spune

  Zboara si mai mult, numai nu fac video. Dar aici e un „pont”.

 4. Anonim spune

  Ciobănașul, nici nu știe cum tre sa frîneze corect&eficient având viteza exagerată (peste 130km/h)…… Știe doar că 4 inele – это круто…… Нейтралка & по тормозам (0:40 ,apropiinduse de semafor)…..

 5. Anonim spune

  autoblog trebuia sa concretizati aceasta viteza de 220km/h este abia a 4 viteza
  in rezerva mai am a 5 si a 6 viteza

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata