(video) Fără obraz! Un tip şi-a consumat cafeluţa şi a aruncat paharul peste geam, lângă Preşedinţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Da, din păcate, trebuie să constatăm că mai există astfel de şoferi şi în 2022! Anterior am considerat că această problemă de bun simţ a fost epuizată, din motiv ce nu existau astfel de înregistrări video publicate des în spaţiul online în ultimul an, însă nu, mai există astfel de practici urâte.

Situaţia care ne-a fost expediată la adresa redacţiei s-a întâmplat în această dimineaţă, pe strada Maria Cebotari, chiar lângă Președinție. Un şofer, după ce şi-a consumat cel mai probabil cafeluţa pentru revigorare, nu a găsit loc suficient în cabină pentru a păstra paharul şi ulterior să-l arunce la un coş de gunoi când va coborî, aşa că a deschis simplu fereastra şi l-a aruncat în stradă.

Să contribuim la un oraş curat şi să nu fim ca el!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise