(foto) Un automobil compact a intrat dur sub o semiremorcă lângă vama Leuşeni. Soarta şoferului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident grav în această dimineaţă devreme în zona punctului de trecere a frontierei Leuşeni! Conducătorul unei Toyota Yaris a intrat agresiv în spatele unui TIR care staţiona în rândul de camioane ce așteaptă trecerea hotarului. Jumătate din autoturismul compact s-a oprit sub semiremorcă.

Ofiţerul de presă al IP Hînceşti, Cristina Vicol, ne-a putut spune că şoferul automobilului a scăpat cu viaţă ca prin minune, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu ni s-a comunicat dacă se mai afla cineva în habitaclu.

Polițiștii au inițiat o anchetă pentru a afla toate circumstanțele producerii accidentului rutier. Se stabilesc motivele care au dus la tamponare.

Să fi adormit la volan?…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise