(video) Un Maserati stă abandonat de câteva zile pe o stradă din Durleşti şi pune în dificultate alţi şoferi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un Maserati Ghibli GranSport cu AWD, o maşină care în Moldova se numără pe degete, stă abandonat pe o stradă din Durleşti deja de trei zile. Nu numai localnici au început să-şi facă griji, ci şi alţi conducători auto care sunt puşi în dificultate, mai ales în aceste condiţii meteo nefavorabile.

Automobilul a fost lăsat în drum, fiind într-o oarecare măsură un obstacol. De asemenea, fiind gheţuş pe carosabil, te pune într-o situaţie cam incomodă, să nu cumva să derapezi şi să-l atingi când treci pe lângă. Asta mai trebuie pe capul unora!

Conform unui locatar din zonă, care ne-a sesizat la adresa redacţiei, deşi am trecut şi personal pe lângă acest autoturism de câteva ori, acesta ar fi înregistrat o defecțiune. A apărut în zonă în jurul orei 20:00 a zilei de 7 ianuarie, după ce ar fi lovit o bordură şi i s-ar fi spart un radiator.

O altă vecină afirmă că în maşină se aflau ucraineni, iar plăcuţele au fost cel mai probabil scoase din motive de securitate, cunoscându-se că plăcile străine se fură în schimbul unor sume de bani.

Persistă însă şi o suspiciune, precum că sedanul sport ar fi furat. Dacă nu va fi luat de pe stradă în timpul apropiat, autoritățile ar trebui să-şi facă treaba şi să afle de ce a fost parcat anume aici.

Apropo, des se întâmplă ca la ore târzii, în centrul oraşului Durleşti, să apară şoferi care tulbură liniştea publică! Aceştia turează motoarele minute în şir, dar şi derapează în lipsa altor maşini. Poliţia ar face bine să ia atitudine şi să patruleze mai des zona pe timp de noapte.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise