(video) Momentul producerii accidentului de pe strada Albişoara, în urma căruia un şofer era să ajungă în râul Bîc

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr şofer de aproximativ 25 de ani a ajuns în albia râului Bîc după un contact agresiv cu alt automobil în intersecția străzilor Albişoara şi Petru Rareş. Potrivit datelor Poliţiei Capitalei, care ne-au fost oferite de ofiţerul de presă Nina Dubovca, accidentul a fost înregistrat aproape de ora 14:00.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. În Toyota se afla un singur bărbat de aproximativ 45 de ani. Imaginile video care au surprins momentul accidentului arată clar cine se face vinovat. Acesta riscă 1.200 de lei amendă şi şase puncte de penalizare.

Momentul impactului, dintr-un unghi, ni l-a expediat un cititor la adresa redacţiei. El a virat la stânga chiar înainte de Toyota.

VIDEO: autoblog.md

Momentul impactului, văzut de şoferul care se deplasa după Ford.

VIDEO: N.T. – martor ocular

Momentul impactului văzut de un şofer care se deplasa după Toyota:

VIDEO: Pro TV

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise