(foto/update) Haos pe podul din strada Mihai Viteazul. Nu două, ci trei autovehicule nu au putut împărți o bandă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 12:30) Poliția Capitalei ne-a comunicat că accidentul a fost înregistrat la ora 11:03, iar implicate direct au fost doar autoturismele. Conducătorul troleibuzului ar fi încercat ocolirea obstacolelor, însă nu a putut înainta din cauza lipsei de spațiu suficient, creându-se astfel impresia din fotografii că unitatea de transport public a fost la fel implicată.

Un echipaj de poliție nu a fost chemat la fața locului. Șoferii autoturismelor au mers singuri la cel mai apropiat post de poliție, conform punctului 13 din RCR.

Între timp circulația s-a normalizat.


(11:28) Priveliște care nu mai are nevoie de niciun comentariu! Dacă anterior văzusem accidente la intrarea pe acest pod, singura bandă fiind blocată de două autovehicule care s-au atins unul de celălalt, astăzi am asista la o premieră absolută – trei autovehicule nu au putut împărți corect o bandă!

Până va ajunge la fața locului un echipaj de poliție (dacă va putea ajunge) și va documenta accidentul, circulația va fi o vreme blocată… Evitați deocamdată zona după posibilitate și situație.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise