(video) Lamborghini Huracan EVO a primit tratament special de la Novitec

În proiectarea lui Huracan EVO, Lamborghini a adăugat o serie de caracteristici noi celei mai de succes maşini sport din istoria sa. Atelierul german de tuning, Novitec, oferă o paletă exclusivă de rafinament pentru proprietarii acestui model care doresc să își facă vehiculul și mai sportiv, și mai individual.

Designerii atelierului au dezvoltat un kit exterior aerodinamic îmbunătăţit care combină aspectul spectaculos și eficiența aerodinamică într-un mod optim și își îndeplinește obiectivul de a adăuga și mai multe emoții vizuale. Aceasta a inclus, de asemenea, testarea într-un tunel eolian pentru a produce și mai multă forță de apăsare și pentru a optimiza stabilitatea manipulării ca rezultat. Componentele cu potrivire precisă sunt fabricate cu un finisaj din fibră de carbon, dar, de asemenea, pot fi vopsite la solicitare într-o culoare contrastantă.

Noul capac ce acoperă compartimentul motorului este un alt tratament vizual. Acesta poate fi vopsit sau finisat cu fibră de carbon şi mai include în partea superioară o îngustă priză prin care curenţi de aer proaspăt ajung într-o cantitate mai mare la motor. Iar noile prize de aer tăiate în noua capotă au rolul de elemente suplimentare generatoare de forţă de apăsare.

Noi mai sunt lama frontală inferioară, splitter-ul, extensiile prizelor de aer, difuzorul, dar şi noua aripă în stilul modelului Huracan Performante. Cu fibră de carbon mai sunt finisate şi alte elemente precum pragurile laterale exterioare/interioare sau corpurile oglinzilor retrovizoare.

Evident, în stilul Novitec, pentru Huracan EVO se pun la dispoziţie jante forjate marca Vossen, în total trei variante. Cele din imagini sunt de model NL4 şi sunt instalate în mărimi de 9Jx20 cu anvelope 245/30 ZR 20 Pirelli P-Zero pe puntea din faţă şi în format 12.5Jx21//325/25 ZR 21 pe puntea din spate respectiv. Varietatea de culori în care pot fi vopsite se ridică la 72!

Suplimentar, Novitec propune instalarea unor arcuri sportive care micşorează garda la sol cu aproximativ 35 de milimetri şi sunt calibrate special la combinația de jante şi anvelope noi. Centrul de greutate redus contribuie, de asemenea, la o manipulare și mai fără compromisuri.

Nu se putea nici fără un nou eşapament. Un sistem de evacuare de înaltă performanță NOVITEC RACE permite motorului cu zece cilindri să respire și mai liber. Două variante diferite sunt disponibile la alegere: din oțel inoxidabil cu izolație termică sau din inconel (material utilizat în Formula 1). Acesta din urmă are un strat aurit suplimentar de izolație termică care contribuie la aspectul general al maşinii.

Însăşi terminaţiile eşapamentului, într-o combinație de carbon și oțel inoxidabil, îmbunătățesc aspectul acestor două sisteme de evacuare și pot fi, de asemenea, adaptate la sistemul montat din uzină, asta dacă nu se alege schimbarea sa cu unul de la Novitec.

Desigur, Novitec îndeplinește, de asemenea, orice cerere a clientului cu privire la designul interior, indiferent de cât de special ar putea fi. În acest scop, experţii atelierului lucrează cu cele mai bune tipuri de piele naturală și Alcantara în orice culoare dorită.

Despre modificări de ordin tehnic la motor nu se anunţă deocamdată la această etapă.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

(video) Novitec a “preparat mai gustos” noul Lamborghini Aventador SVJ

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/