(video) Premierele Chery la Auto China 2024: Reportaj AutoBlog.MD

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AutoBlog.MD a vizitat Salonul Auto de la Beijing. Reportaje video de la expoziția Auto China 2024 se vor vedea doar pe AutoBlog.MD mulțumită partenerilor: Chery MoldovaCastel MimiApa Bucovina MoldovaBT Leasing MD și Xiaomi Moldova.

Standul companiei Chery a fost plin cu de toate, inclusiv de produse lansate de ale sale sub branduri. Însă ne-am concentrat mai mult în reportajul nostru pe noul Tiggo 8 facelift. Asta pentru că deocamdată în Republica Moldova sunt disponibile oficial produse din linia de crossovere Tiggo, iar modelul Tiggo 8 actualizat va ajunge și la noi.

Mașina a fost expusă într-o avanpremieră, fără a se intra în detalii, care vor fi făcute publice în cadrul unui eveniment de lansare. Se știe că sub capotă are un benzinar turbo, non-electrificat, care produce 254 CP și 390 CP. Cutia de viteze este una automată în opt trepte. Monitorul central din habitaclu măsoară 15.6 inchi, iar sistemul multimedia este alimentat de un procesor Qualcomm 8155. Neapărat vom descrie mașina într-un articol dedicat.

Interesante sunt și mașinile brandului recent reanimat Fulwin. Mașinile au la bază modele Chery, însă vor fi oferite cu un design original. Accentul va fi pus pe unități de propulsie plug-in hybrid. În China, primele produse Chery Fulwin sunt distribuite printr-o rețea separată de dealeri. Sperăm să le vedem și în Republica Moldova!

Cmentariile sunt închise