(video) Test Drive: Noul BMW iX

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autor: Constantin Mihalachi

Indiscutabil, BMW ne-a șocat în 2021 prin anunțarea noului iX. Și nu mă refer aici la ideea de a avea un SUV electric în gama sa de modele, e și normal să se întâmple asta în perioada de timp în care trăim, dar vorbesc acum despre designul acestei mașini.

S-au iscat o grămadă de discuții pe internet despre acest model, iar la un moment dat, în ciuda unor opinii, cred că modelul ăsta a cunoscut o doză mare de popularitate doar prin felul cum arată.

L-am văzut prima dată la Salonul Auto de la München toamna trecută și acolo am înțeles că pe viu mașina asta este percepută un pic altfel decât pe fotografii. Doar că atunci nu am avut și posibilitatea să îl testez. Dar iată că s-a întâmplat, la noi, acasă…

Am condus noul BMW iX în versiunea xDrive40. Asta înseamnă că avem un SAV cu tracțiune integrală, grație celor două motoare electrice, care împreună livrează 326 de cai putere și 630 Nm. BMW spune că un astfel de iX ar trebui să ofere o autonomie de 375-425 km în ciclul WLTP, iar noi exact asta ne-am dorit să aflăm în cadrul testului. Prin urmare am pornit cu noul iX în punctul extrem de nord al Moldovei!

Ce a ieșit vedeți din reportajul nostru. Vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

Pentru mai multe impresii despre noul BMW iX vă invit să vedeți și reportajul nostru de la München. În el ne referim mai mult la design și la tehnologiile acestui SUV electric.

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/