(video) München 2021: Noul BMW iX – primul contact AutoBlog.MD

Acest reportaj a fost realizat cu ajutorul DACIA MOLDOVABMW MOLDOVA, BT LEASING!

BMW Group se pregăteşte intens de tranziția spre producția de automobile verzi şi durabile, făcute dintr-o cantitate tot mai mare de materiale reciclabile, iar prime demonstrații în acest sens ni le arată acum, la începutul anilor 2020, pentru ca ideile sale în practică şi aplicabile în masă să ni le pună la dispoziţie peste câţiva ani.

La Salonul Auto Internaţional de la München BMW a prezentat mai multe vehicule conceptuale, dar şi unele de serie în premieră publică, toate cele din centrul atenţiei fiind fără excepţie – electrice! Un model dintre acestea este noul iX, un SUV destul de interesant atât prin designul său care diferă absolut de tot ce au făcut bavarezii în ultimii ani, cât şi prin tehnologiile de la bord, unele la fel disponibile pentru prima dată pe un produs al mărcii.

În cadrul reportajului nostru ne-am oprit să vedem şi conceptul i Vision Circular. BMW a declarat că vrea să-l transforme într-un model urban de serie către anul 2040 şi nu se exclude că în faţa noastră este viitorul i3.

Toate noutăţile de la Salonul Auto de la München

Sursă imagini live: carscoops.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/