in , ,

(video) Un şofer din Chişinău a fost lăsat să treacă frontiera fiind foarte beat şi abia după asta a fost oprit de poliţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Un şofer a fost lăsat să traverseze frontiera de stat, fiind la volanul unui camion şi încă în stare de ebrietate! Abia după ce a reuşit să treacă de verificările de la vamă şi să ţină în frâu maşinăria grea pe care o manipula, a fost tras pe dreapta de un echipaj INSP. Situaţia a fost înregistrată în după amiaza zilei de luni.

A trecut frontiera la volanul unui camion, în stare de ebrietate

A trecut frontiera la volanul unui camion, în stare de ebrietateCazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de ieri. Ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP care patrulau zona în apropriere de punctul de trecere a frontierii Sculeni, au fost contactați de angajații Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, precum că un șofer care se află la volanul unui tir, s-ar afla în stare de ebrietate. Imediat cum au primit numărul de înmatriculare a camionului, polițiștii de patrulare s-au îndreptat spre ieșirea de pe teritoriul punctului de trecere. La volan se afla un bărbat de 54 de ani, originar din Chișinău. Acesta a fost supus testului alcoolscopic, rezultatul a arătat 1.45 mg/l în aerul expirat. Șoferul a rămas fără permis de conducere, instanța urmând să se expună asupra sancțiunii. Reamintim că gradul minim de ebrietate este stabilit de la 0,15 mg/l până la 0,3 mg/l în aerul pur expirat, iar pentru stare avansată de ebrietate este considerat în cazul depăşirii de 0,3 mg/l în aerul pur expirat.

Gepostet von Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP am Dienstag, 29. September 2020

Ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, care patrulau zona în apropriere de punctul de trecere a frontierei Sculeni, au fost contactați de angajații Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi au fost informaţi despre faptul că un șofer, care se află la volanul unui TIR, s-ar afla în stare de ebrietate. Imediat cum au primit numărul de înmatriculare al autocamionului, polițiștii de patrulare s-au îndreptat spre ieșirea de pe teritoriul punctului de trecere.

La volan se afla un bărbat de 54 de ani, originar din Chișinău. Acesta a fost supus testului alcoolscopic, iar rezultatul a arătat tocmai 1,45 mg/l în aerul expirat! Șoferul a rămas fără permis de conducere, instanța urmând să se expună asupra sancțiunii.

Reamintim că gradul minim de ebrietate, stabilit de lege, este de la 0,15 mg/l până la 0,3 mg/l în aerul pur expirat, iar pentru stare avansată de ebrietate este considerat în cazul depășirii de 0,3 mg/l în aerul pur expirat.

Recomandarea noastră rămâne ca să nu urcaţi la volan chiar dacă consideraţi că aţi băut până la limitele legale şi/sau în genere să nu consumaţi alcool pentru că poate crea dependenţă!

Vezi şi:

Iti place articolul?