(video) Un şofer din Chişinău a fost lăsat să treacă frontiera fiind foarte beat şi abia după asta a fost oprit de poliţie

Un şofer a fost lăsat să traverseze frontiera de stat, fiind la volanul unui camion şi încă în stare de ebrietate! Abia după ce a reuşit să treacă de verificările de la vamă şi să ţină în frâu maşinăria grea pe care o manipula, a fost tras pe dreapta de un echipaj INSP. Situaţia a fost înregistrată în după amiaza zilei de luni.

Ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, care patrulau zona în apropriere de punctul de trecere a frontierei Sculeni, au fost contactați de angajații Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi au fost informaţi despre faptul că un șofer, care se află la volanul unui TIR, s-ar afla în stare de ebrietate. Imediat cum au primit numărul de înmatriculare al autocamionului, polițiștii de patrulare s-au îndreptat spre ieșirea de pe teritoriul punctului de trecere.

La volan se afla un bărbat de 54 de ani, originar din Chișinău. Acesta a fost supus testului alcoolscopic, iar rezultatul a arătat tocmai 1,45 mg/l în aerul expirat! Șoferul a rămas fără permis de conducere, instanța urmând să se expună asupra sancțiunii.

Reamintim că gradul minim de ebrietate, stabilit de lege, este de la 0,15 mg/l până la 0,3 mg/l în aerul pur expirat, iar pentru stare avansată de ebrietate este considerat în cazul depășirii de 0,3 mg/l în aerul pur expirat.

Recomandarea noastră rămâne ca să nu urcaţi la volan chiar dacă consideraţi că aţi băut până la limitele legale şi/sau în genere să nu consumaţi alcool pentru că poate crea dependenţă!

Vezi şi:

(foto) Un microbuz cu 100 de drone ascunse a fost lăsat să intre în Moldova, după care a fost reţinut

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/