(video) Accident la intrare în Ghidighici. S-au întâlnit cu viteză două Mercedes Vito, de la unul zburând o roată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Accident matinal la intrare în localitatea Ghidighici. Doi conducători de Mercedes-Benz Vito/Viano de generaţii diferite nu au putut împărţi drumul şi s-au “şlefuit” colţ în colţ cu partea frontală stângă.

Coliziunea a fost semnificativă: unuia i s-a rupt roata, dar a rămas blocată sub caroserie, iar altuia i s-a rupt şi aceasta a zburat la câţiva metri. Ambele maşini s-au oprit la o distanţă destul de mare. Implicat cel mai probabil involuntar a fost şi un Prius, deteriorat pe lateral.

Poliţia este deja la faţa locului, efectuând măsurători şi documentând cele întâmplate. Deocamdată se circulă cu dificultate! Fiţi atenţi la resturile de pe carosabil dacă aveţi drum pe acolo.

VIDEO: facebook.com/Saca Veaceslav

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/