Accidentul matinal de la Ghidighici. Şoferul care s-ar face vinovat a băgat în spital un copil de şase ani

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Am obținut detalii cu privire la accidentul matinal care s-a produs în localitatea Ghidighici. Poliţia a fost sesizată despre producerea acestuia în jurul orei 7:30. Implicate au fost trei autovehicule şi nu au avut de suferit şoferi, ci un copil minor.

Preliminar s-a stabilit că un Mercedes-Benz Vito, condus de un bărbat de 41 de ani, a fost scos la depăşire neasigurată pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un Mercedes-Benz Viano în care se deplasa regulamentar un bărbat de 39 de ani. Ulterior, acest Vito şi-a mai continuat deplasare şi deteriorat fiind a atins o Toyota Prius manipulată de o şoferiţă de 30 de ani.

În urma impactului a avut de suferit un copil din acel Mercedes-Benz Vito al cărui conducător auto s-ar face vinovat. Minorul de 6 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/