Atenție, șoferi! Trafic suspendat total pe un perimetru al străzii Grenoble și parțial pe bd. Moscova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atenție, trafic suspendat! Primăria Chișinău informează despre restricționarea totală a circulației pe strada Grenoble, în perimetrul străzilor Nicolae Testemițanu și Gheorghe Asachi. Nu se va putea timp de trei zile, de pe 29 iunie până pe 1 iulie.

Măsura luată are un motiv serios. În contextul avariei la rețeaua de apă și canalizare, iar ca urmare, a producerii tasării părții carosabile, sunt necesare lucrări de reparație capitală a colectorului de canalizare menajer, gravitațional, cu D-800 mm, din beton armat.

Autoritățile își cer scuze pentru incomoditățile create și roagă șoferii să ocolească zona.

Atenție, trafic suspendat! Primăria Chișinău informează despre restricționarea totală a circulației pe strada Grenoble

Apropo, în legătură cu executarea lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic, pe bd. Moscova traficul rutier va fi suspendat parțial, pe benzi, până pe 22 iulie curent. Lucrările au început de pe 18 iunie.

Poliția îndeamnă participanții la trafic să respecte indicatoarele amplasate în zona unde au loc lucrări și să dea dovadă de respect reciproc în raport cu ceilalți participanți în trafic.

Despre alte suspendări temporare în vigoare, pe străzi ale capitalei, poți afla de aici (e necesar de sortat după APL Primăria mun. Chișinău).

Vezi și: Primăria Chișinău a lansat un sondaj online la subiectul parcărilor din oraș

Încă un mesaj pentru șoferi:

🚨Primăria Capitalei atenționează șoferii să nu parcheze mașinile în zonele unde au loc lucrări de remediere a avariilor,…

Posted by Primăria Municipiului Chișinău on Thursday 27 June 2024

Cmentariile sunt închise