(video) Joi a fost doar începutul! Poliția anunță că va fi văzută în număr mai mare pe trasee

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri, în toată țara, polițiștii de patrulare au organizat masiv acțiuni de monitorizare a traficului rutier. Chiar dacă Poliția a anunțat de la prima oră a dimineții despre aceste verificări (intenționat nu am distribuit mesajul), unii șoferi nu s-au eschivat să încalce, ceea ce era de așteptat. Probabil aceștia nu sunt conectați cu lumea virtuală, ori mesajul nu a ajuns sau a fost ignorat de ei.

Poliția a folosit și drone, iar în acealași PMAN a fost organizat un filtru masiv.

VIDEO: t.me/vtememd

În total, în zi de lucru, 28 au fost depistați la volan în stare de ebrietate alcoolică. Dintre aceștia 11 aveau grad avansat, iar patru au refuzat testarea.

Peste 1400 de conducători auto au depășit limita de viteză. De notat în context și un caz de miercuri seara, când un tânăr de 20 de ani din satul Limbenii Vechi, raionul Glodeni, a accelerat o Toyota până la 113 km/h pe o stradă din Bălți. S-a ales cu amendă și nu va avea dreptul să conducă până la o lună și jumătate.

În alte cazuri unii șoferi conduceau fără a avea centura cuplată. Alții au încălcat regulile de înmatriculare, de înregistrare de stat sau de revizie tehnică a vehiculelor. Unii nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră, iar alții nu au acordat prioritate legală pietonilor sau bicicliștilor.

Mai grav, au fost înregistrate și cazuri în care șoferii au propus mită polițiștilor, pentru a scăpa de sancțiuni!

Anunțul poliției este valabil și pentru următoarele zile!

Bună dimineața.Stimați șoferi, în zilele următoare ne veți vedea în număr mai mare pe trasee. 🚔 Asta pentru a ne…

Posted by Poliția Republicii Moldova on Wednesday 26 June 2024

Cmentariile sunt închise