(video) Din culisele BMW Group: Cum funcționează simulatorul de ultimă generație al BMW Motorsport

A fi pilot oficial BMW înseamnă mai mult decât să fi pe circuit în maşini de curse BMW. Faci parte nu doar din BMW Motorsport, ci din întregul BMW Group.

Germanul Timo Glock este pilot oficial BMW în DTM din 2013, iar acum duce telespectatorii într-un tur de descoperire prin numeroase domenii de activitate şi proiecte interesante din cadrul BMW Group ca parte a unei noi serii de filme.

„Timo’s Discovery” oferă imagini exclusive din culise. În primul episod, Glock este pe teritoriul familiar al motorsportului, prezentând cum funcţionează simulatorul de ultimă generaţie pe care îl au cei de la BMW Motorsport.

„Ca pilot oficial BMW de lungă durată, sunt extrem de curios să cunosc BMW Group şi mai bine în afara motorsportului şi să aduc telespectatorii şi mai aproape, aşa că am fost interesat de ideea de a oferi imagini exclusive din culise chiar de la început. Sunt încântat să sunt capabil să prezint complexitatea incredibilă a unei corporaţii majore precum BMW în unele domenii, cel puţin în videoclipurile mele, şi sper că fanii se vor bucura privind filmele la fel de mult cât mi-a plăcut mie să le fac.”

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-stiai-asta-iata-ce-motor-inalt-tehnologizat-foloseste-noul-bmw-m8-gte/

Cmentariile sunt închise