(video) Ironia sorţii: Cum posesorul unui SUV a dorit să se strecoare rapid peste trei benzi, dar a făcut accident

Din nou, una dintre cauzele generării de trafic ce se desfăşoară cu dificultate, dar şi a ambuteiajelor, este producerea accidentelor rutiere, iar acestea din urmă la fel apar ca urmare a încălcării regulilor de circulaţie rutieră, nereguli care, din nou îşi spun cuvântul în timpul pierdut în trafic de alţi conducători. Iată un astfel de lanţ “trofic” vicios este întâmpinat zilnic pe străzile municipiului Chişinău.

Iată un exemplu clasic. Situaţia dată a avut loc de curând în nodul rutier de după podul de pe strada Ismail din capitală şi este în mod clar cunoscut şoferul vinovat. Conducătorului SUV-ului de model Toyota, care rula pe strada Varniţa, a decis că se poate strecura rapid prin coridorul care a apărut pe strada principală pentru a se aranja pe banda extremă stânga, însă nu i-a reuşit.

Şoferul autoturismului de model Renault nu a mai avut timp de reacţie la o astfel de manevră pe neprins de veste a colegului său de carosabil şi a apăsat frâna până în podea, însă insuficient, astfel încât coliziunea a avut loc. Deşi impactul a fost în fază iniţială static, conducătorul SUV-ului nu s-a oprit pe loc, ci a mai continuat mişcarea pe o distanţă de câţiva metri. Respectiv, două benzi de circulaţie au fost blocate pentru o perioadă.

Autor video: facebook.com/veaceslav.zavtur

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(video) Chişinău: Cum un şofer de camion a trecut peste trei benzi şi a provocat un accident

(video) Accidentul zilei în Rusia. O blindată nu i-a cedat trecerea unui Land Cruiser

https://autoblog.md/video-chisinau-un-volvo-xc90-a-suportat-cu-succes-un-crash-test-lateral-in-conditii-reale/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/