in , ,

AngryAngry

(video) No comment: Manevră rară şi periculoasă pe drumurile din Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Un şofer a fost pus într-o situaţie neplăcută când s-a deplasat acum câteva ore pe şoseaua Balcani, în apropiere de localitatea Grătieşti. Acesta a trebuit să aleagă ce să facă în doi timpi şi trei mişcări:

  • Să reducă viteza şi să rămână pe banda sa, cu riscul unui impact frontal.
  • Să iasă rapid pe acostament, la fel cu riscul unui impact frontal (dacă ambii ar fi ales să întoarcă volanul în aceeaşi direcţie), ori pentru a-l evita.
  • Să se apropie la maxim de mijlocul drumului, cu riscul de a-i pune pe alţii în pericol de pe contrasens şi a unui impact frontal.
  • etc.

Iată din cauza cărei manevre periculoase, mai rar întâlnite pe drumurile din Moldova (de obicei se încalcă prin trecere peste linia continuă şi revenire înapoi în bandă), apare mai mereu un astfel de scenariu în gând. Dar voi, cum aţi proceda?

Data şi ora nu a fost setată corect pe cameră // VIDEO: facebook.com/vitaliechirvas

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!