(video) IGSU a ridicat camionul ce atârna pe podul din strada Ismail. Vezi și momentul accidentului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zilei de astăzi, angajații IGSU au fost solicitați să intervină pentru a efectua lucrări de deblocare și tractare în urma accidentului rutier produs în Chișinău pe podul de pe strada Ismail. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:34. Primele informații erau că un autocamion a derapat de pe pod și se atârna peste gardul podului, riscând să cadă.

La fața locului au fost îndreptate tocmai cinci echipaje de salvatori cu tehnica grea de descarcerare, inclusiv o macara. După intervenție s-a reușit ridicarea și stabilizarea autovehiculului, fiind prevenit riscul de cădere.

Potrivit IGSU, șoferul autocamionul a ieșit din cabină singur, fiind preluat de medici pentru îngrijiri medicale.

Echipele mai rămân să asigure paza anti incendiară la locul accidentului, fiind înregistrate scurgeri de combustibil. Altele tractează autospeciala din perimetru. Cauza și circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de resort.

În același timp, Primăria Municipiului Chișinău declară că autospeciala cu o greutate de 10 tone era goală. Aceasta se tractează în parcul auto al operatorului de salubritate.

Circulația rutieră a fost reluată pe pod, însă accesul pe pod va fi restricționat până la finalizarea lucrărilor de salubrizare a zonei de intervenție.

VIDEO: rlive.md

Într-un mod inevitabil, a fost făcut public și momentul accidentului de pe strada Ismail. Imaginile nu confirmă spusele șoferului autospecialei, citate de Primărie, precum că un alt autovehicul i-ar fi tăiat calea.

Cmentariile sunt închise