(video) DROOM BOON, episodul 2: Ce merită de vizitat, văzut și încercat în raioanele Dubăsari și Criuleni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Al doilea episod al emisiunii DROOM BOON a fost difuzat în această dimineață, iar acum există minunata oportunitate de a fi privit în reluare. De această dată, prezentatorii Gabriela Cojocaru și Constantin Mihalachi au mers în estul Republicii Moldova, în raioanele învecinate Dubăsari și Criuleni.

Primul loc vizitat este centrala hidroelectrică de la Dubăsari. Această centrală a fost construită între 1951 și 1954 și are o capacitate de producție de 261 milioane de kWh pe an. Lacul de acumulare de la Dubăsari, care are o lungime de 128 de km, s-a format odată cu construcția centralei. Prin zonă mai există priveliști frumoase, inclusiv o răscruce de râuri.

Următorul loc vizitat este biserica din satul Dubăsari. Biserica a fost construită între 1905 și 1912 și a fost închisă în timpul terorii staliniste. A fost restaurată parțial, însă a avut de suferit din nou din cauza celui de-al doilea Război Mondial.

În continuare, gazdele emisiunii au mers la o pensiune din satul Pohrebea. Pensiunea a fost transformată și într-un spațiu pentru evenimente corporative și team building. Vezi la ce provocări au fost supuși.

În cele din urmă, Constantin a încercat caiacul pe Nistru, în timp ce Gabriela a încercat singură să iasă dintr-o încurcătură.

Apropo, cum credeți, cine este motociclistul anonim?🙂


DROOM BOON va fi în emisie în fiecare duminică, de la ora 10:00, la TV8. În același timp, fiecare episod va fi publicat la fel duminică de la ora 11:00 pe canalul AutoBlog.MD de YouTube și bineînțeles pe site.

Realizarea acestui produs media a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui material ține de responsabilitatea KREYON MEDIA și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului SUA.

Toate episoadele DROOM BOON

Cmentariile sunt închise