(video) Accidente în Chișinău: Un șofer a lovit cinci mașini, iar altul un pilon și s-a răsturnat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noi demonstrații a condusului neadaptat, în condiții de carosabil umed, cu mașini cu tracțiune spate cel mai probabil. Două accidente grave s-au produs în această dimineață în sectorul Centru al orașului Chișinău. Și coincidență sau nu, însă la o stradă distanță unul față de altul.

Detalii despre cele întâmplate ne-au fost furnizate de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic. Dar nu se cunoaște deocamdată dacă accidentele au vreo legătură între ele.

Primul a fost înregistrat la ora 5:22. Pe strada George Coșbuc 3, de către un tânăr de 27 de ani s-a pierdut controlul volanului unui BMW. A rezultat un accident în lanț, fiind lovite cinci automobile, toate parcate. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, doar autovehiculele fiind deteriorate.

VIDEO: t.me/@vadim_parasii

Al doilea s-a înregistrat de către secția accidente rutiere la ora 6:10, pe strada Alexandr Pușkin 43, chiar la câțiva metri distanță. Din nou un BMW implicat și din nou condus de un tânăr, însă de 24 de ani.

Acesta nu ar fi ținut cont de timpul ploios și carosabilul umed, iar prin urmare s-a lovit de un pilon electric. În urma impactului pilonul a căzut pe carosabil și mașina s-a răsturnat. Din fericire însă, șoferul a scăpat teafăr.

VIDEO: t.me/vteme

Vezi și: (video) Accident nocturn grav pe strada Grenoble. Un BMW M3 a fost făcut zob

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise