(video) Paris 2024: Chinezii arată cel mai aerodinamic automobil de producție din industrie – Forthing S7

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dongfeng Liuzhou Motor Co. Ltd, o filială a Dongfeng Motor Group, a prezentat la cea de-a 90-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Paris câteva modele. Cel mai interesant dintre acestea este Forthing S7, primul sedan pur electric al mărcii, care a debutat la nivel global.

Producătorul ține să afirme că Forthing S7 a pornit în călătorie din portul Horgos din Xinjiang, China, traversând continentul eurasiatic înainte de a ajunge la Paris, demonstrând fiabilitatea și capacitățile sale inovatoare.

Caracteristici cheie:

  • Divizia Forthing face parte din grupul Dongfeng din 2001, dar abia acum trei ani a devenit relativ independentă. Forthing a devenit o marcă separată, are propria emblemă și a început să iasă din China pe alte piețe. Marca se află într-un proces de transfer treptat pe electromobilitate, iar modelul S7 este un fruntaș care duce inițiativa.
  • Pentru a obține o calitate aerodinamică remarcabilă, au fost aplicate soluțiile obișnuite: o parte frontală curată mără muchii și grilă, mânere retractabile ale ușilor, acoperiș înclinat și o coadă scurtă a portbagajului. Coeficientul aerodinamic este declarat unul record în industrie pentru un model de producție: doar 0,191 Cx! Pentru comparație, Xiaomi SU7 are un indicator de 0.195.
  • Liftback-ul are portiere fără rame la geamuri și un design semi-închis al jantelor (18-20 inchi). Dimensiunile mașini sunt de 4935 x 1915 x 1495 mm, cu un ampatament de 2915 mm. 1 / 2 Recent, printre producătorii auto chinezi a existat o adevărată luptă pentru acest indicator.
  • Forthing S7 are un interior tipic chinezesc: există un minim de butoane fizice și ecrane separate pentru panoul de bord (8.8 inchi) și sistemul multimedia (15.6 inchi). Acesta din urmă rulează sistemul proprietar Star Ocean OS, care acceptă conectivitate 4G, un hotspot Wi-Fi, o integrare profundă a smartphone-urilor și un asistent vocal avansat.
  • Un sistem de condus semi autonom, care corespunde unui nivel 2 de autonomie, include patru camere și opt radare cu ultrasunete.
  • Se menționează că scaunele sunt tapițate cu piele artificială. Cele frontale au încălzire, ventilație și memorie. Volumul pentru bagaje poate varia între 541 și 1303 litri.
  • În China, Forthing S7 este oferit cu o singură variantă de propulsie electrică. Un electromotor posterior dezvoltă 218 CP și 310 Nm. Având 1730 kg poate realiza 0-100 km/h în 6.7 secunde. Viteza maximă e limitată la 165 km/h.
  • Singura baterie de 56.8 kWh oferă o autonomie de până la 555 km (CLTC). Consumul de energie declarat – 11.9 kWh/100 km.

Prețul de start în China este echivalentul a 15.500 de euro. O dată exactă a lansării în Europa nu a fost deocamdată comunicată.

Articolul va fi actualizat cu o galerie foto!

Cmentariile sunt închise