(video) DROOM BOON, episodul 6: Cărți de vizită din raioanele Soroca și Florești

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

DROOM BOON își continuă călătoria prin nordul Republicii Moldova. De la Orhei, itinerarul a dus spre raioanele Soroca și Florești. Și dacă anterior Gabriela Cojocaru s-a împotmolit în noroi, de această dată a avut nevoie de ajutor Constantin Mihalachi.

Prima oprire a fost, în mod evident, la Cetatea Soroca. Ocazia ne-a permis să vedem nu doar rezultatul ultimelor lucrări de reparație făcute din bani europeni.

Și nu am mers prea departe pentru că baronul romilor Artur Cerari ne-a invitat în ospeție. S-a dovedit că acesta nu este doar un împătimit după automobile.

Lumânarea Recunoștinței este una dintre locațiile cheie ale țării pentru toți iubitorii de priveliști panoramice de la altitudine. Apropo, pentru cei care nu știau: altă cale de a ajunge la cupola înaltă de 30 de metri, decât prin urcarea unor scări amenajate cu un total de 657 de trepte, nu există!

Trecând în raionul Florești, în Rogojeni, Gabriela a făcut cunoștință cu un alt ansamblu popular – Cumătrițele. În aceeași localitate, Constantin a aflat cum este să locuiești într-o bașcă.

Alte opriri au mai fost la berăria RockScor Brewery și pensiunea Zăvoiul Nistrului.


DROOM BOON va fi în emisie în fiecare duminică, de la ora 10:00, la TV8. În același timp, fiecare episod va fi publicat la fel duminică de la ora 11:00 pe canalul AutoBlog.MD de YouTube și bineînțeles pe site.

Realizarea acestui produs media a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui material ține de responsabilitatea KREYON MEDIA și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului SUA.

Toate episoadele DROOM BOON

Cmentariile sunt închise