(video) Oficial: Noua Mazda CX-60 va oferi peste 300 CP şi se prezintă exact peste o lună

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mazda anunţă oficial despre premiera celui de-al doilea SUV nou dintr-un total de patru programate să apară în anii 2022-2023. Modelul CX-60 îşi va face debutul exact peste o lună, în ziua de 8 martie!

Conform niponilor, „noul CX-60 va demonstra angajamentul companiei față de o abordare multi-soluție a mobilității durabile și principalul soluției potrivite la momentul potrivit”. Acestuia i se va alătura în viitor CX-80 – un model probabil derivat, cu trei rânduri de scaune.

La momentul de faţă mai aflăm că noul CX-60 va fi primul produs plug-in hybrid al mărcii, dar şi noul flagship european în linia de SUV-uri!

Unitatea-i de propulsie va combina un benzinar cu patru cilindri în linie, de 2.5 litri, cu un motor electric despre care se spune că îmbunătățește performanța. Rezultatul va fi o putere totală ce va depăşi 300 de cai! O baterie va asigura şi autonomie electrică.

Primul sistem de propulsie PHEV de la Mazda va oferi o accelerație lină, eficientă și puternică, oferind șoferului mai multă încredere și plăcere de a conduce în cea mai largă gamă posibilă de scenarii de condus.

Apropo, știm deja cum arată:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/