(video) Noul SUV Mazda CX-60 a fost deconspirat într-o sesiune de filmări pentru campania promoțională

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Conform planurilor oficiale, după debutul noii Mazda CX-50 va urma cel dedicat modelului CX-60. Acesta din urmă a fost deconspirat acum câteva ore într-o sesiune de filmări pentru campania promoțională, realizată undeva în Japonia.

Filmuleţul original, publicat pe canalul CSK Review, a fost ascuns între timp, însă imaginile s-au multiplicat rapid în spaţiul online, astfel că designul exterior nu mai este un secret.

Ştim la moment că noul CX-60 va fi primul dintr-o familie dedicată de modele mari (Large Product Group), care va avea o platformă nouă mult așteptată, cu motor poziţionat longitudinal şi tracțiune spate principală, dar cu un ambreiaj pentru conectarea punţii frontale în cadrul unui sistem AWD ce va fi probabil opţional. 

Din ceea ce putem vedea, modelul va avea un design recunoscut, deşi partea frontală va adopta o nouă semnătură luminoasă cu elemente LED ce intră chiar în grila de radiator. Ar mai fi de remarcat distanța generoasă între arcurile roţilor şi portierele frontale. Cum arată în partea posterioară este deocamdată un secret.

Mazda planifică să lanseze modelul atât acasă în Japonia, cât şi în Europa. Premiera ar fi programată pentru începutul lui 2022.

Cmentariile sunt închise