Anulare, brusc a apărut cerere! ZMZ a reluat producţia motorului care datează din 1963

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Producția de motoare cu opt cilindri în cadrul platformei industriale a ZMZ a fost reluată pe 18 ianuarie 2023. Anunţul a fost făcut oficial.

Motoarele pe benzină și cele ce pot consuma combustibili gazoşi, din seria ZMZ 523 şi 524, au fost produse pe linia fabricii de motoare din Zavoljie până la sfârşit de 2021 și au fost utilizate în multe modele bine cunoscute de vehicule comerciale și autobuze.

Din cauza crizei în care s-a pomenit Federaţia Rusă, deşi nu o recunoaşte, a apărut brusc o cerere de astfel de agregate învechite.

Motorul ZMZ V8, în special în versiunea bi-combustibil, este numit competitiv atât în ceea ce privește prețul, cât și costul de funcționare. În plus, produsul are caracteristici dinamice bune în ceea ce privește vehiculele comerciale.

Motoarele vor fi livrate pe piața secundară a pieselor de schimb și linie de asamblare a vehiculelor ce le vor purta, iar volumele de producție vor fi ajustate în funcție de cerere

Din 1963 şi până în prezent au fost produse peste 6.53 milioane de unităţi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/