(video) Amenințări și înjurături din gura unui șofer din Chișinău. Vezi din ce motive a adunat astăzi 17 puncte de penalizare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Scandal pe o stradă din capitală. Un conducător auto în vârstă de 30 de ani s-a arătat nemulțumit de faptul că urmează să i se ridice permisul de conducere și a început a înjura polițiștii cu diferite cuvinte necenzurate. Şi-a permis chiar să-i ameninţe, fiind nemulțumit de punctele de penalizare, dar nu de propriile încălcări ale regulilor de circulaţie.

Conform informaţiilor oficiale totul s-a întâmplat astăzi în jurul orelor 11:10. Un echipaj de patrulare, aflându-se la intersecția bulevardului Decebal cu strada Nicolae Titulescu au stopat un mijloc de transport pentru ignorarea cerințelor indicatorului de a vira numai la dreapta sau înainte și pentru că şoferul nu avea cuplată centura de siguranţă.

După ce a fost tras pe dreapta, ofițerii de patrulare care s-au legitimat i-au explicat conducătorului auto despre încălcările comise și că urmează a fi sancționat conform legislației în vigoare. În urma verificării în sistemul de date s-a stabilit că tipul la momentul actual avea active 11 puncte de penalizare!

Polițiștii i-au spus că urmează să i se ridice permisul de conducere în urma acumulării a 17 puncte de penalizare (împreună cu cele primite astăzi), deoarece conform art. 36 alin. (2) din Codul Contravențional al RM, dacă aplicarea sancțiunii condiționează acumularea a 15 puncte de penalizare, agentul constatator remite cauza contravențională spre examinare în instanța de judecată competentă, care, odată cu sancțiunea principală şi cu aplicarea punctelor de penalizare, aplică privarea de dreptul special de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an ca sancțiune complementară.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul IP Botanica, care va documenta cazul conform competenței.

INSP ţine să menţioneze în context că nu va tolera acte de amenințare asupra poliţiştilor, vătămarea integrității corporale sau sănătății, deteriorarea bunurilor acestora, ofensarea, blamarea, nesupunerea ordinelor legale.

Poliţistul – aflat la menţinerea ordinii publice, dirijarea traficului rutier, efectuând cercetare la faţa locului, intervenind la o altercaţie, reţinând adversarul ce manifestă agresivitate sporită – acţionează pentru siguranţa oamenilor, riscând pierderea capacităţii de muncă sau propriei vieţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/