Un mall din Rusia a găsit soluția pentru cei care parchează mașina pe două locuri

0

Deseori atunci când ajungem cu mașina în parcarea unui mall vedem tot felul de automobile care stau parcate pe două locuri. De obicei asta ne enervează la culme în special în preajma sărbătorilor sau a săptămânilor cu reduceri. Însă de fiecare dată nu facem decât să spunem ceva la adresa celui care a parcat aiurea și să mergem mai departe pentru a găsi un alt loc de parcare.

parcare 1

Se pare că un mall din Rusia a găsit soluția. Pe lângă faptul că fiecare loc de parcare este cu plată, administrația mall-ului s-a gândit să combată acest fenomen foarte simplu. Cei care vor parca mașina pe două locuri să achite corespunzător. Astfel, dacă o mașină va bloca două locuri de parcare, la ieșire proprietarul acesteia va avea surpriza de a achita pentru două locuri, ceea ce la sigur îl va mai educa un pic pe viitor.

parcare 2

Cum credeți, merită întrodusă această măsură și în Moldova?

sursa: Yandex.ru

0 comentarii
  1. ion spune

    Parcarile in mall-urile noastre sunt fara plata deacea trebuie sa achite numai pe un loc in caz ca parcheaza pe doua!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/