Condusul haotic din noaptea trecută al unui şofer, înregistrat video. De ce s-a chemat poliţia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După miezul nopţii, la ora 00:20, în dispeceratul SST și CR a Direcţiei de Poliţie a mun. Chișinău a fost înregistrat un apel făcut la 112, prin care s-a comunicat despre producerea unui accident de circulaţie pe strada Ismail. La faţa locului, echipajul sosit a găsit un Mercedes-Benz care s-a lovit într-o bordură după ce i s-a pierdut controlul volanului.

Nimeni nu a avut de suferit şi alți participanți la trafic nu au fost implicați în accident. Șoferul, vârsta căruia nu s-a comunicat public, a fost condus la Dispensarul Narcologic pentru a-i fi prelevate probe biologice pentru stabilirea stării de ebrietate şi natura ei. Rezultatele testelor nu se cunosc.

Până la accident, condusul haotic al şoferului a fost înregistrat video, iar cel puţin un participant la trafic l-a blocat pentru a nu putea continua deplasarea.

Atenţie, limbaj licenţios!

VIDEO: facebook.com/valentin.vatamanu.1

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise