(video) Bogaţii tot plâng. Cum un rar Ferrari F40 a ars pe una din străzile oraşului-stat Monaco

Exact acum o zi în urmă, marți, cu puțin timp înainte de 16:00, un Ferrari F40 a luat foc pe neaşteptate în timp ce era condus pe bd. Avenue Princesse Grace din Monaco, în preajma unui sens giratoriu.

Cei doi rezidenți din Monaco, printre care şi proprietarul maşinii, cel care îi înregistrase deja în jur de 70.000 km pe odometru, potrivit nicematin.com, au reușit să iasă rapid din habitaclu, când flăcările au început să crească în intensitate.

Iată cum arăta maşina anterior, un fan realizând deja un filmuleţ-tribut:

Modelul Ferrari extrem de rar a fost produs în doar 1.315 exemplare între anii 1987 și 1992. Valoarea acestei mașini sport stradale depășește adesea un milion de euro. Doar în Monaco sunt înmatriculate minim 10 exemplare, toate în aceeaşi culoare roşie, potrivit datelor portalului Autogespot.

Pompierii din Monaco, aproximativ cincisprezece în total, au intervenit rapid pentru a stinge flăcările cu spumă. Până atunci un bărbat a încercat să o facă cu un jet mic de apă, de la înălţime, însă nu-i reuşea deloc.

Deşi nu a ars chiar de tot, deocamdată nu este clar dacă se vor purcede la careva lucrări de restaurare, deşi elementul cel mai principal, motorul montat central în spatele scaunelor pasagerilor, a fost grav afectat şi poate chiar distrus.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

F40 ???????? – – – – – – – – – – – – @smih__carspotting – #ferrari#monaco#mc#f40#supercar#burn#supercars#fire#montecarlo#v8#biturbo#turbo#storic#old#classic#car

Публикация от Alessandro Johan Donzella (@donze093) 18 Фев 2020 в 7:31 PST

https://youtu.be/1sTIrllddI8

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Era unul din doar şase! Un Lamborghini Aventador cu 1250 de CP, ars de tot într-un tunel din Praga

(video) Cea mai scurtă perioadă de proprietate? După 11 zile i-a ars maşina de un milion de dolari

https://autoblog.md/video-sema-2018-un-mercedes-maybach-ars-a-fost-folosit-pentru-prezentarea-unui-model-de-jante/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/