(foto) A încuiat-o şi a plecat. Cum stă o maşină de câteva zile lângă sediul Moldpresa din Durleşti

Proprietarul unui Volkswagen Passat a încurcat-o rău de tot. Acesta a intrat cu el în câteva bariere metalice şi a mai lovit un vas de piatră pentru flori. S-a întâmplat în parcarea de lângă sediul Moldpresa din oraşul Durleşti, a cărui administratori îl aşteaptă pe şofer să-şi i-a maşina şi să achite prejudiciile create.

De menţionat că automobilul a ajuns acolo în circumstanţe necunoscute într-o noapte din weekend-ul trecut. Maşina este avariată moderat şi în partea posterioară, de acolo lipsindu-i şi una dintre plăcuţele de înmatriculare.

Imaginile au fost trimise la adresa redacţiei noastre de către un martor ocular. Cauzele producerii incidentului sunt necunoscute, însă o primă impresie creată este că automobilul ar fi derapat de pe carosabilul acoperit cu gheaţă şi a ajuns acolo unde este acum.

Vezi şi: (video) Chişinău: A făcut un accident stupid în timp ce căuta un loc de parcare

Vezi şi: (foto) Maestrul parcărilor: A staţionat aiurea în preajma unor camere de supraveghere a traficului

Vezi şi: (foto) Parcare în şanţ. Şoferul unei Toyota a ajuns popular în online-ul moldovenesc

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/