(video) Premieră: Noua Mazda CX-50 – primele detalii şi imagini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Premieră în SUA în această (pentru noi) seară. Noua Mazda CX-50 deschide lista de premiere programate pentru sfârşitul acestui an, 2022 şi 2023.

Modelul şi-a făcut debutul în cadrul unui eveniment virtual, însă în format fizic va putea fi văzut în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles (17-28 noiembrie).

Primele detalii anunţate:

  • Va exista în paralel cu CX-5 ca model individual, exclusiv pentru piaţa nord-americană (deocamdată?). Poate fi descris ca o variantă mai orientată spre off-road a lui CX-5, o maşină făcută în special pentru a sprijini stilul de viață activ și în aer liber al clienților din această regiune.
  • Ca o nouă adăugare la gama Mazda, noul CX-50 menține atributele cheie așteptate de la toate vehiculele Mazda, inclusiv dinamica superioară a condusului și designul frumos. În plus, Mazda a extins capacitatea acestui vehicul pentru a permite șoferilor să se aventureze mai departe în outdoor și pe diferite tipuri de teren.
  • Va fi echipat standard cu cea mai recentă tehnologie i-Activ All-Wheel Drive (AWD) și noul Mazda Intelligent Drive Select (Mi-Drive). Noile moduri de conducere pot fi selectate prin comutatorul Mi-Drive și vor ajuta SUV-ul să se deplaseze în mod natural într-o mare varietate de condiții, cum ar fi pe terenuri avariate sau oferind capacități de remorcare fiabile.
  • La momentul lansării, noul CX-50 va fi disponibil cu sistemele de propulsie eficiente din portofoliul Mazda – benzinarul natural aspirat Skyactiv-G 2.5 sau versiunea sa turbo, ambele cuplate la transmisii automate cu șase trepte.
  • În următorii ani CX-50 va fi oferit și cu sisteme de propulsie electrificate, inclusiv un model hibrid tradițional. Detalii în acest sens urmează a fi publicate mai târziu.
  • Înălțimea și lungimea vehiculului sunt ideale pentru încărcarea și asigurarea cu ușurință a echipamentelor comune de exterior. În plus, railings-urile de înaltă rezistență ale acoperișului și montanţii ranforsaţi sporesc capacitatea de utilizare a portbagajelor externe.
  • Interiorul lui CX-50 este bine lucrat și are un aspect axat pe șofer. Materiale combinate pentru scaune și detalii inspirate de echipamentul tehnic și modern pentru exterior, toate contribuie la crearea unei atmosfere primitoare potrivită atât pentru aventurieri, cât și pentru cei care abia încep călătoria către un stil de viață activ.
  • În premieră pentru un model Mazda se va oferi cu un acoperiş panoramic nou. O culoare nouă exterioară devine valabilă – Zircon Sand, dar şi una nouă pentru interior – terracotta.

CX-50 primul vehicul Mazda care va fi construit la noua fabrică Mazda Toyota Manufacturing (MTM) din Huntsville, Alabama, din ianuarie 2022.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/