A patra etapă a Campionatului Național de Off-Road! Hai în weekend cu noi la Mereni

În atenția iubitorilor de senzații extreme! Clubul sportiv TERRA Valahia invită toți doritorii de a petrece un weekend împreună în cadrul unui show pe patru roți cu mașini 4×4. Evenimentul se va desfășura inclusiv în memoria regretatului pilot Igor Ceban, campionul etapei I care s-a desfășurat mai devreme în acest an la Cojușna.

Organizatorii promit grătare, băuturi răcoritoare, locuri de joacă pentru copii și multe altele! AutoBlog.MD se numără printre partenerii media.

Program:

  • ZIUA 1 – 17 august

Ora 5:00 – Startul vehiculelor 4×4 pe traseul pentru OFF-ROAD, pregătit de organizatori, unde vor colecta punctele de control stabilite. Între timp, oaspeții vor aștepta piloții din cursă și vor avea ocazia să guste din bucatele oferite de agenții economici în parcul amenajat în localitate.

  • ZIUA 2 – 18 august

Ora 10:00 – Deschiderea oficială a campionatului.
Ora 10:30 – Start la Proba Specială Trial, unde vor participa mașinile 4×4 pe un teren accidentat de tip închis, contra cronometru.
Ora 16:00 – Premierea câștigătorilor și închiderea oficială a Campionatului de Off-Road, Etapa a IV-a.

Vă așteptăm cu drag!

Apropo, dacă și dvs doriți să participați la Campionatul Național de Off-Road, aflați că trebuie să dețineți o mașină cu tracțiune integrală 4×4 sau un ATV/UTV, dotat conform cerințelor Comisiei Naționale de Off-Road din Republica Moldova, pentru clasa de participare respectivă.

Mai multă informație găsiți la numerele de telefon: +373 69131204, +373 69150033 sau +373 68211010.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/