Alege ceea ce este original! Alege piesele certificate de Toyota

Articol de: Toyota Moldova

Toyota consideră că este de datoria ei să asigure siguranţa Dvs. în trafic. Anume pentru acest motiv, Toyota vă recomandă să utilizaţi doar piese de schimb originale.

Piesele de schimb originale Toyota corespund pe deplin cu fiecare automobil din seria de modele Toyota şi au o calitate înaltă, pe care cumpărătorii Toyota aşteaptă să o primească. Cumpărându-le de la dealer oficial Toyota, evitaţi riscul de a procura un fals, pentru că toate produsele sunt livrate direct de la producător.

  • Risc şi pericol

Piesele de schimb contrafăcute pot afecta siguranţa, dar şi provoca cheltuieli financiare excesive.

  • Risc şi siguranţă redusă

Piesele de schimb contrafăcute pot fi confecţionate din materiale mai puţin calitative şi nu trec de procedura riguroasă de control al calităţii.

Piesele de schimb contrafăcute sunt una dintre cauzele uzurii accelerate a componentelor automobilului şi pot prezenta un pericol potenţial pentru siguranţa conducătorilor auto, a pasagerilor şi a altor participanţi la trafic.

  • Riscuri financiare

În numeroase cazuri, piesele de schimb  contrafăcute pot determina nu numai funcţionarea necalitativă a automobilului Dvs, dar şi cheltuieli neprevăzute, legate de o reparaţie costisitoare.

Utilizarea unor piese de schimb contrafăcute poate conduce la pierderea garanţiei producătorului.

Conformitatea cu standardele înalte de calitate

Toate piesele de schimb originale Toyota sunt rezultatul unei activităţi de cercetare intense şi al unor proceduri riguroase de control al calităţii. Conformitatea cu standardele de calitate, fiabilitate şi productivitate se obţine datorită numeroaselor testări şi verificării minuţioase la care este supusă fiecare piesă. Doar produsele care îndeplinesc toate cerinţele de calitate dure ajung la cumpărătorii noştri, fapt care asigură o durată de funcţionare lungă şi siguranţa automobilului.

Deservirea la Toyota Centru Chişinău “Continent”, unde se folosesc doar piese de schimb originale pentru reparaţii şi service, va asigura un nivel înalt al caracteristicilor de exploatare ale automobilului.

Vezi şi: (video) Toyota optează pentru calitate! Ulei de motor şi filtre originale de ulei la un preţ avantajos

Piese de schimb originale sau contrafăcute? De ce trebuie să alegem piese de schimb originale?

1. Piesele de schimb de calitate înaltă, conforme cu standardele, sunt acoperite de garanţia oficială Toyota.

2. Piesele de schimb originale Toyota sunt construite şi confecţionate astfel încât să corespundă anume cu automobilul Toyota al Dvs.

3. Piesele de schimb originale vor contribui la păstrarea valorii reziduale a automobilului Dvs.

Este important să alegeţi piese de schimb şi accesorii originale pentru deservirea automobilului Dvs. Cumpărându-le de la dealerul oficial Toyota evitaţi riscul de a procura piese de schimb contrafăcute, asta pentru că toate produsele sunt livrate direct de la producător şi deţin acte de însoţire. Nu are rost să economisiţi pe calitatea pieselor, care servesc şi ele drept garanţie pentru o conducere confortabilă şi pentru plăcerea de a folosi automobilul!

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/