Alegerea optimă a clienţilor! Ford Kuga – cel mai bine vândut PHEV din Europa pentru al doilea an consecutiv

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O creștere cu 20% a livrărilor şi cu 25% a vânzărilor de Kuga Plug-In Hybrid de la an la an a ajutat SUV-ul electrificat de la Ford să devină în 2022 cel mai bine vândut plug-in hibrid (PHEV) al oricărei mărci, la nivel european, pentru al doilea an consecutiv.

Sistemul de propulsie inteligent Plug-In Hybrid este conceput pentru a oferi flexibilitate clienților, cu o autonomie complet electrică de 57-67 km (WLTP) și un consum de energie de 14.4-15.9 kWh/100 km (WLTP), ceea ce permite călătorii frecvente folosind doar motorul electric. Consumul mixt de benzină a sistemului cu 225 CP este de 1.3-1.0 litri în ciclul WLTP.

Ford Kuga a primit anul trecut pachetul ST-Line X Black, care oferă clienților opțiunea de a adăuga elemente unice pentru designul exterior, inclusiv un plafon vopsit în negru, capace de oglinzi cu finisaj negru, grile frontale și spoiler spate cu accente negre, precum și jante de 20 inchi din aliaj ușor, vopsite în negru.

De asemenea, începând cu anul trecut, indiferent de versiune aleasă, Kuga poate fi echipată și cu o opțiunea de scaune reglabile în 18 direcții pentru șofer și pasagerul din față, certificate de principala organizație pentru sănătatea coloanei vertebrale Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).

„Succesul în creștere al Kuga Plug-in Hybrid arată rolul pe care îl pot juca sistemele de propulsie flexibile în a ajuta clienții să facă tranziția la mașinile electrice.”

Jon Williams, director general Ford Blue Europa

Modelul costă în Germania minimum 43.750 de euro. În 2022 s-a vândut în 57.924 de exemplare (+25% comparativ cu 2021). Faţă de al doilea cel mai popular PHEV, BMW Seria 3, cifra Ford este aproape dublă!

Cmentariile sunt închise