Amuzant și nu prea! Paznicul oficiului ASP de la Cahul te putea face până astăzi șofer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ofițerii CNA și procurorii mun. Cahul au reținut, astăzi, un bărbat din Cahul într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi promis unui candidat să-l ajute să obțină mai ușor permisul de conducere în schimbul unei sume de bani.

Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra membrilor Comisiei de examene din cadrul Secției Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto (SÎTCCA) Cahul. De asemenea, că îi poate determina să favorizeze candidatul la proba practică pentru obținerea permisului de conducere de categoria B. Pentru serviciile sale acesta ar fi pretins 400 de euro.

Astăzi, în apropierea oficiului Agenției Servicii Publice (ASP) din Cahul, bănuitul a fost reținut în flagrant după primirea a 400 de euro. Banii au fost transmiși sub controlul CNA.

La moment, cercetările pe caz sunt în desfășurare sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Cahul. Ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi, a confirmat pentru AutoBlog.MD că bănuitul vizat în acest articol este bărbatul din imagini, adică paznicul de la ASP Cahul!

Vezi și: CNA a reținut persoane care căutau clienți pentru obținerea frauduloasă a unui permis auto

Cmentariile sunt închise