(video) Un Discovery III şi-a găsit sfârşitul în mâinile unor posesori de tanc şi lansator de grenade pentru controlul avalanşelor

Un mod interesant de a distruge până la capăt un Land Rover Discovery uzat: întâi tragi în el dintr-un tanc, după care îl “termini” cu un lansator de grenade fără recul, folosit de obicei pentru coborârea forțată controlată a avalanșelor din munți.

Exact aşa au procedat băieţii de la FullMag.

Vezi şi: (video) Mașini lovite cu o imensă bilă de oțel. Vezi cum sunt distruse în slow motion

În prima parte a filmuleţului vedem cum în SUV se trage dintr-un M60 Patton. Proiectilul intră spectaculos în compartimentul motorului, lucru care este filmat de camere şi ulterior redat în super slow motion.

Apoi, Land Rover-ul este distrus cu un lansator de grenade fără recul, însă nu cu un proiectil. În acest caz, autovehiculul “a simţit pe propria piele” gazele pulverulente care ies printr-o duză specială din partea posterioară a armei.

Anterior, băieţii de la FullMag şi reprezentanţii Black Rifle Coffee Company au arătat un proiect la care au lucrat în comun – o Toyota Prius cu un tun rotativ pe acoperiş.

Vezi şi: (video) Priveşte în slow motion ce se întâmplă cu suspensia unei maşini când loveşte cu roata o groapă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/