Anunţ de ultimă oră de la poliţie! Vor fi trase pe dreapta maşinile cu anvelope de vară

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţia Republicii Moldova informează cetățenii că în toată țara cad precipitații, în special în nord unde se intensifică ninsorile. Se cere tuturor participanților la trafic să nu pornească la drum dacă mijloacele de transport nu sunt dotate corespunzător!

Pentru a evita tragediile pe trasee, polițiștii vor opri și vor interzice deplasarea unităților de transport care circulă cu anvelope de vară, în special transportul de mare tonaj! Se solicită conformarea la cerințelor poliţiei!

Nu am putut afla dacă se vor da amenzi celor prinşi cu anvelope de vară pe zăpadă. Ofiţerul de presă al INSP ne-a spus că mâine dimineață ne va informa despre eventuale documentări. De cealaltă parte, șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco, ne-a spus că se va încerca evitarea aspectul amenzilor, întrucât până la venirea acestui ciclon multă lume a trecut deja pe anvelope de vară.

Anunţul vine pentru a nu se mai întâmpla situaţii de genul sau accidente grave precum cele din ultimele ore:

Un bărbat de 37 de ani a scăpat ca prin urechile acului, după ce mașina acestuia a derapat de pe traseu și a ajuns într-un șanț de pe acostament. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 9:00, pe traseul R16 din raionul Fălești. Şoferul ar fi mers în spatele unui TIR și a pierdut controlul volanului după ce a frânat brusc.

Iar o femeie și un copil au ajuns la spital, după ce mașina în care se deplasau s-a răsturnat pe traseul Chișinău-Cimișlia. Șoferița de 53 de ani a pierdut controlul volanului, preliminar din cauza fenomenului de acvaplanare și a derapat de pe traseu, răsturnându-se pe acostament. Ambii au fost preluaţi şi transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/