(foto) Noul VW Taigo se pregăteşte pentru debut european

Noul Taigo este gata pentru debut! Înainte de premiera oficială europeană a modelului, Volkswagen a dezvăluit numele viitorului său model crossover.

Taigo este un nou membru care se adaugă gamei de SUV-uri a Volkswagen din segmentul vehiculelor mici. Va impresiona clienţii cu un design dinamic și emoțional, pe lângă o multitudine de sisteme de asistență și conectivitate de ultimă generație.

VW spune că noul Taigo este un CUV (Crossover Utility Vehicle), care combină o poziție ridicată a scaunelor cu o siluetă sport coupe. Va fi lansat pe piața din regiunea noastră cu motoare TSI economice, faruri LED standard, un concept de operare modern, un cockpit complet digital și o multitudine de sisteme de asistenţă.

Taigo se bazează pe modelul de succes Nivus din Brazilia și va fi fabricat pentru piața europeană în Pamplona, ​​Spania. Noul CUV își va face debutul în această vară și va fi lansat pe piață la sfârșitul anului 2021.

Modelul european ne este arătat la moment doar pe schițe, dar analizându-le nu putem vedea diferențe serioase faţă de Nivus. În schimb, din câte se pare, va exista şi într-un nivel de echipare R-Line, care îi va aduce cel puţin bare de protecţie mai atrăgătoare.

Cmentariile sunt închise