(video) No comment: Experienţa trăită de un şofer astăzi dimineaţă în intersecția Dacia – Băcioii Noi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Într-o astfel de situaţie îţi poţi pierde nu doar răbdarea, ci şi timp preţios din viaţă, timp irecuperabil şi pe care nu-l poate compensa nimeni! Un şofer din Chişinău s-a convins că noile semafoarele inteligente din intersecția bd. Dacia cu strada Băcioii Noi nu au atâta inteligență pe cât costă.

Conform explicaţiilor anterioare ale reprezentanţilor Primăriei Chişinău, noile semafoare din această intersecţie au menirea de a fluidiza traficul: în cazul unui flux mai mare de vehicule ce sunt în așteptare pe artera principală (bd. Dacia), sistemul poate extinde durata timpului culorii verzi, pentru a acomoda sporirea capacității de trecere în intersecție. În același timp, în cazul creșterii cozilor de vehicule pe axele secundare (str. Băcioii Noi) poate acorda mai repede verde mașinilor care se află în așteptare.

Reieşind din acestea, din câte se pare, dacă semaforul nu are ce fluidiza sau dacă pe bandă se află doar una-două maşini, ar considera inteligența din spatele său că nu ar avea pentru ce include verde în timp util?

Filmarea a fost făcut în această dimineaţă în jurul orei 5 şi 15 minute. Cititorul nostru a aşteptat regulamentar la linia STOP cinci minute înainte de a conecta camera pentru a înregistra situaţia (fiind parte timp de câteva clipe a unei coloane formate din trei autovehicule), după care alte aproape şase pe care le vezi mai jos, iar după oprirea înregistrării a mai stat un minut, s-a comutat pe banda dreaptă şi la culoarea verde a luat-o înainte, căci se grăbea spre Iaşi.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise