Anunţ! Michelin România vine la Chişinău pentru a căuta braţe de muncă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Oportunitate atât pentru cei care caută un loc de muncă bine plătit şi relativ nu departe de casă, cât şi pentru cei care mai visează să activeze în domeniu şi în această industrie interesantă, având evident cunoștințele necesare, ori măcar cele elementare.

Michelin România vine la Chişinău în cadrul unui Târg de Cariere pentru a căuta braţe de muncă şi printre concetățenii noştri!

(FILES) In this file photo taken on April 22, 2016 An employee of French tyre maker Michelin works at the Michelin truck tyres factory of La roche-sur-Yon, western France. – French tyre group Michelin said on January 06, 2021, it would eliminate up to 2,300 posts in France as it reinforces activities outside its core business. Michelin said the roughly three-year plan would not involve outright layoffs, but consist of not replacing workers as they retire and offering payouts to others who were willing to leave. (Photo by JEAN-SEBASTIEN EVRARD / AFP)

În România, Michelin și-a început activitatea în anul 2001, investind de-a lungul anilor peste 400 de milioane de euro. 

Activitatea Michelin România este dinamică și diversă, păstrȃnd trendul ascendent atât prin numărul angajaților – peste 4.000 de persoane, cât și prin ariile profesionale acoperite – 20 de domenii de activitate diferite și peste 300 de tipuri de posturi.

Alături de cele trei fabrici din România – una în Florești, Prahova și două în Zalău – în ultimii 3 ani sediul Michelin de la București s-a extins, devenind un centru european pentru servicii precum achiziții, finanțe, logistică, administrarea vânzărilor sau resurse umane. Oficiul central Michelin pentru Europa Centrală se află, de asemenea, la București.

Activitățile desfășurate în cele 20 de țări europene de care se ocupă sunt foarte variate. Cei aproximativ 14.000 de angajați din regiunea Europei Centrale lucrează în şase unități de producție, în comerţ, shared services sau hărți și ghiduri. Pentru susținerea activităților din România, Michelin recrutează profile diferite, de la operatori la management, de la business la tehnic. 

Cei de la Michelin România spun că sunt organizați astfel încât să acompanieze integrarea în companie atât a debutanților, cât și a celor cu experiență, fiind interesați de competențe și abordări variate. Vezi lista joburilor disponibile aici!

„Ne interesează mai mult candidați care au absolvit Automatică sau Mecanică, dornici să își construiască o carieră în domeniul industrial. Am conceput pentru ei pachete de relocare atractive și parcursuri interesante de carieră.”

Reprezentanții Michelin România vor fi prezenţi la Târgul de Cariere care se va desfăşura în Chişinău la Palatul Național „Nicolae Sulac” în data de 12 și 13 noiembrie, între orele 10:00 și 17:00. 

*Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor prevăzute de CNESP, din cauza pandemiei cu virusul SARS-CoV-2, iar masca de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului. Accesul în locație va fi permis doar cu prezentarea unui document enumerat mai jos:

  • Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore;
  • Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore;
  • Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației.

Cmentariile sunt închise