Anvelopa de iarnă Nexen Winguard Sport 2 a fost premiată la Good Design Awards 2018

Nexen Tire, producător mondial de anvelope, a anunțat că modelul său de anvelopă Winguard Sport 2 a luat un premiu la concursul Good Design Awards 2018!

Good Design Award, fondat în 1957 în Japonia, este considerat una dintre distincțiile de top din toată lumea, acordate pentru design, similară cu premiul Red Dot Design, premiul iF Product Design sau premiul IDEA Design. Câștigătorii concursului design folosesc marca G, una care reprezintă calitatea excepțională a designului, uşurinţei în utilizare și unicității produselor.

Anvelopa premiată Winguard Sport 2 este o anvelopă alpină de iarnă din clasa Ultra High Performance, lansată în 2017, care asigură o aderență optimă și o performanță stabilă pe zăpadă și suprafețe umede. Acesta a fost evaluat ca o anvelopă de iarnă premium pentru excelenta aderență și performanță stabilă la contactul cu suprafețele înzăpezite, datorită lamelor tridimensionale înalte a benzii de rulare și a prezenței canelurilor zig-zag.

“Premiul demonstrează eforturile Nexen Tire de a se transforma într-o companie care poate oferi produse de generație următoare prin consolidarea competitivității globale și îmbunătățirea calității. Premiul Good Design demonstrează că eforturile dezvoltatorilor de anvelope Nexen nu au fost în zadar. Vom continua să explorăm modalitățile de a actualiza desenele și tehnologiile de neegalat pentru a ține pasul cu piața în plină expansiune și pentru a extinde oferta de produse pentru producătorii de mașini premium”, a declarat Kyungwoo Cheon, vicepreședinte al Centrului Cercetare şi Dezvolatare al Nexen Tire.

Modelul de anvelopă Nexen Winguard Sport 2 poate fi găsită la importatorul oficial Nexen Tire/Roadstone în Moldova – 4roti.md. Aceasta este disponibilă în 13 mărimi/versiuni diferite, pot fi achiziționate şi în credit, iar livrarea este gratuită.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/