(video) Un şofer este căutat de toată miliţia din Transnistria. Iată ce a făcut în Dubăsari

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Miliția din stânga Nistrului a făcut apel la comunitate pentru că nu a putut încă găsi un şofer care a comis multiple încălcări. Informații despre locația sa pot fi comunicate inclusiv pe Viber sau Telegram, la nr. de telefon +37377902879.

Acum despre ce a făcut. În dimineața zilei de 14 februarie, într-o intersecţie din Dubăsari, a derapat cu un Mercedes-Benz argintiu până într-un moment când i-a pierdut controlul şi s-a izbit într-un copac. Iar dacă nu era copacul, cu o probabilitate foarte mare că lovea un pieton. Ulterior, după accident, s-a întors înapoi pe stradă şi a continuat să derapeze cu automobilul deteriorat.

Milițienii au identificat rapid proprietarul mașinii și locul de reședință al acestuia. Au găsit şi Mercedes-ul stricat, lăsat într-una dintre curţi, însă persoana care se afla la volan deocamdată nu. Nimeni nu răspunde la telefon, iar uşa casei sale nu o deschide. Conducătorul Mercedes-ului s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani, fără drept de a conduce autovehicule, surprins de camere cu o zi mai devreme vorbind la telefon în timp ce rula pe drumul principal din localitate.

În caz că va fi depistat va fi atras la răspundere în baza a trei articole din Codul Contravențional local, iar pentru o încălcare riscă chiar şi până la 15 zile de arest administrativ.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise