Deputat: “Totul este făcut astfel încât cursanții să nu poată susţine din prima probele practice pentru obţinerea permisului”

(update) Reacţia Agenţiei: Reacţia ASP la declarațiile unui deputat, privind examenele la care sunt supuși viitorii şoferi


Deputatul Vasile Năstase acuză angajații Agenției Servicii Publice (ASP) că obțin o sumă de două milioane de euro lunar de pe urma procesului de eliberare a permiselor de conducere.

În cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8, legislatorul a spus că un specialist i-a comunicat despre faptul că totul este făcut astfel încât cursanții să prăvălească examenele de conducere.

“Știți câți bani fac ei din permisele de conducere, din examenele pe care (nu) le susţin candidaţii pentru obţinerea permisului de conducere? Două milioane de euro lunar! Am vorbit cu un specialist şi mi-a spus că totul e făcut pentru ca oamenii să nu poată da examenul. Această rampă şi proba respectivă nu există nicăieri în lume, e făcută aici special. Iar ce ţine de ambreiajul maşinilor puse la dispoziţie de ASP, în toată lumea poți să vii cu mașina ta ca să susții examenul, dar în Moldova îți pune o mașină care e reglată într-un anumit mod pentru ca un candidat să nu poată susţine proba, cel puţin din prima. Sunt multe alte dedesubturi care trebuie de discutat”.

Anterior, deputații Platformei DA au acuzat ASP că a majorat nejustificat tarifele la unele servicii. Președintele fracțiunii, Alexandr Slusari, a prezentat și care este diferența de preț, în cadrul unei conferințe de presă la Parlament, pe 14 mai curent.

ASP a respins repetat acuzațiile aduse de către Platforma DA, ce țin de majorarea tarifelor, și a spus că acestea nu corespund realității, au caracter eronat și fără niciun substrat factologic.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/