Modelele Jaguar şi Land Rover au parte de un nou termen de garanţie în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dealerul Jaguar Land Rover din Republica Moldova a anunţat un nou termen de garanţie generală pentru toate modelele din gama ambelor mărci auto.

În primii cinci ani sau 150.000 de km, oricare dintre acestea survine mai întâi, după achiziționarea unui model nou Jaguar sau Land Rover, vă veți putea bucura de toate beneficiile unei garanții complete oferite de producător.

În cazul în care o piesă necesită reparație sau înlocuire din cauza unui defect din fabricație, lucrările necesare vor fi efectuate gratuit, fiind folosite piese de schimb originale.

Garanţia pentru vopsea este valabilă pentru acelaşi termen de cinci ani, dar fără limită de kilometri. Garanția anticoroziune este valabilă timp de 72 luni (şase ani). Dacă orice parte a caroseriei modelului este corodată sau ruginită, piesele afectate vor fi reparate sau înlocuite gratuit.

Noua garanție se aplică de la predarea vehiculului sau de la prima înmatriculare (deşi nu s-a anunţat public până acum, e valabilă retroactiv din 1 iulie 2023). Clienţii mai au parte, printre altele, de un program cuprinzător de asistenţă rutieră pentru primii trei ani de la prima înmatriculare. Deocamdată în ţara noastră nu e valabil serviciul de Garanţie Extinsă.

Anterior garanția mașinilor era de trei ani sau 100.000 de km. Detalii despre garanţia oferită de Jaguar şi de Land Rover în Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise