(video) TECHART a început pregătirea unor opţiuni de rafinament pentru noul Porsche Taycan

TECHART începe să modifice primul electromobil marca Porsche – noul Taycan! La fel ca orice alt program TECHART pentru autoturismele Porsche, noua gamă de produse pentru Taycan vizează cea mai mare diversitate de opțiuni de personalizare.

Prin urmare, departamentul de inginerie TECHART este preocupat de toate sferele de personalizare, cum ar fi designul exterior și designul aerodinamic, piesele și garniturile din fibră de carbon, precum și tot felul de rafinări interioare și de prelucrare a materialelor de înaltă calitate.

Nu în ultimul rând, TECHART răspunde provocării de a identifica potențialul de a îmbunătăți în continuare performanța motoarelor electrice, a condusului și a utilizării de zi cu zi a modelelor Taycan!

Într-o primă etapă se anunţă despre pregătirea unor noi jante dedicate exclusiv modelului electric. Având spiţe subțiri, greutate redusă, dimensiuni atrăgătoare și stil orientat spre sportivitate, noul model de jantă forjată din aluminiu TECHART Formula VI reprezintă aspirațiile programului TECHART pentru Taycan 4S, Taycan Turbo și Taycan Turbo S.

Modelul de jantă va fi disponibil pentru toţi cei interesaţi din luna august. Dimensiunile îi sunt de 10.0 x 22 inci (față) și 11.5 x 22 inci (spate).

O serie de opțiuni pentru personalizare suplimentară sunt puse la dispoziție pentru a le face o potrivire perfectă pentru fiecare Taycan. Printre acestea se numără finisaje de vopsea monocolore și multicolore, o suprafață transformată opţional într-una lucioasă și, dacă se dorește, accente decorative în culori selectabile individual.

Disponibilitatea jantei forjate TECHART Formula VI marchează punctul de plecare al noii game de rafinament pentru Taycan. În același timp, dezvoltarea unui aerokit, a opțiunilor de body styling, a designului interior și a altor produse continuă, inclusiv proceduri de testare și tot felul de omologări.

Detalii despre alte opţiuni de rafinament vor fi disponibile ulterior.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/