(video) Noul Ferrari 812 GTS cu pachet N-Largo se aude extraordinar pe drumurile din munţii Alpi

Atelierul de tuning Novitec a pregătit un pachet opţional N-Largo şi pentru modelul decapotabil Ferrari 812 GTS. În total vor fi transformate astfel doar 18 automobile.

https://www.youtube.com/watch?v=zI6ppYCAyVA&pp=sAQA
https://www.youtube.com/watch?v=WOpk8Xiz1CU&pp=sAQA

Caracteristici cheie:

  • Maşina a beneficiat de un wide bodykit din fibră de carbon (unele părţi fiind din carbon cu textură expusă la vedere), conceput de către designerul german Vittorio Strosek, autorul tuturor proiectelor N-Largo. Acesta adaugă maşinii alţi 14 cm pe lăţime, pentru un total de 211 cm! Aripile nou sculptate le înlocuiesc pe cele din fabrică în întregime și fac vehiculul cu șapte centimetri mai lat pe puntea din față.
  • În partea posterioară se mai remarcă un spoiler integrat în caroserie şi patru terminaţii de eşapament de 110 mm în diametru.
  • Se folosesc pe maşină jante forjate concave NOVITEC NF 10 NL, create de Vossen, cu cinci spiţe duble şi prindere centrală. Măsoară 10Jx21 inci pe puntea din faţă (în anvelope 275/30 ZR 21), iar pe puntea din spate 12.5Jx22 inci (335/25 ZR 22).
  • Arcurile sport Novitec reduc garda la sol a maşinii cu aproximativ 35 de milimetri. Centrul de greutate coborât face manipularea și mai agilă. Iar pentru a trece mai uşor de obstacole, atelierul mai oferă opţional un sistem hidraulic de reglare a înălțimii pentru puntea față. La simpla apăsare a unui buton din cabină, capătul frontal se ridică cu aproximativ patru centimetri și coboară din nou la o altă atingere a butonului sau automat la atingerea unei viteze de 80 km/h.
  • În combinaţie şi cu un eşapament High Performance, dar şi cu nişte catalizatori sport, puterea propulsorului este dusă la 840 CP la 8.750 rpm, iar cuplul până la 751 Nm la 7.300 rpm. Asta rezultă într-o acceleraţie 0-100 km/h în doar 2.8 secunde şi o viteză maximă mărită până la 345 km/h.
  • Sistemele de evacuare mai sunt valabile cu sau fără management al sunetului prin intermediul controlului activ al supapelor și pot fi, de asemenea, finisate cu placaje din aur fin proba 999 pentru disiparea optimizată a căldurii.
  • Opţional există un eşapament din inconel, un aliaj folosit şi pe maşinile de Formula 1, care economisește până la 11 kilograme de greutate față de sistemul montat din fabrică.
  • Novitec oferă, de asemenea, rafinament exclusiv pentru cabina maşinii. Poate avea un interior tapițat în cele mai fine tipuri de piele și cu Alcantara în aproape orice culoare dorită de client.

Cât costă pachetul N-Largo se anunţă doar clienţilor real interesaţi.

Cmentariile sunt închise