(video) Novitec are deja un răspuns mai interesant pentru Mansory Stallone GTS

După cum am notat şi în titlu, atelierul Novitec are deja un răspuns mai interesant pentru recent dezvăluitul Mansory Stallone GTS – o maşină mai puternică şi cu un eşapament care redă mult mai atractiv, frumos, sunetul provenit de la V12-ul natural aspirat.

https://www.youtube.com/watch?v=tBcLqEAAXbg

Ce oferă Novitec pentru Ferrari 812 GTS:

  • Designerii i-au făcut un aspect mai sportiv decât cel care îi este oferit din fabrică, fiind folosite componente din fibră de carbon cu textură expusă la vedere. Desigur, dezvoltarea acestora nu s-a concentrat doar pe aspectul palpitant: se bazează, de asemenea, pe testarea extinsă într-un tunel eolian, care a ajutat la optimizarea stabilității în manevrabilitatea automobilului.
  • Pentru a minimiza ridicarea punții față, o buză a fost adăugată pe partea inferioară a barei de protecţie frontale. Complementul său este un surround pentru aportul central de aer, ale cărui două flaps-uri se extind peste prizele laterale de aer. Acest upgrade nu numai că oferă un look frontal mai agresiv, dar optimizează, de asemenea, stabilitatea maşinii.
  • O buză-spoiler din trei piese, care ia forma unei margini de separare, a fost dezvoltată pentru partea posterioară, la fel ca un upgrade din carbon uimitor de conturat pentru bara de protecție locală.
  • Nişte panouri rocker de la Novitec calmează fluxul de aer dintre arcadele roților din față și din spate. Suplimentar, au fost realizate din carbon pragurile laterale, corpurile oglinzilor retrovizoare, aplicaţiile de pe prizele de aer laterale şi cele de pe capotă.
  • Au fost dezvoltate trei combinații personalizate roată/anvelopă cu diametre eșalonate pentru puntea față și spate. Toate jantele forjate, realizate în colaborare cu Vossen, sunt disponibile într-o varietate de culori și cu trei finisaje diferite: standard, polişate sau periate. Maşina din imagini are jante forjate NOVITEC NF 10 cu prinderi centrale, în mărimi de 10Jx21 cu anvelope de 275/30 ZR 21 pe puntea din faţă şi în mărimi de 12.5Jx22 cu anvelope de 335/25 ZR 22 pe puntea din spate.
  • Arcurile sport Novitec reduc garda la sol a maşinii cu aproximativ 35 de milimetri. Centrul de greutate coborât face manipularea și mai agilă.
  • Iar pentru a trece mai uşor de obstacole, atelierul mai oferă un sistem hidraulic de reglare a înălțimii pentru puntea față. La simpla apăsare a unui buton din cabină, capătul frontal se ridică cu aproximativ patru centimetri și coboară din nou la o altă atingere a butonului sau automat la atingerea unei viteze de 80 km/h.
  • Nici măcar o mașină sport super-superioară nu poate avea suficientă putere. De aceea, inginerii Novitec au lucrat la un upgrade de performanță pentru motorul V12. În combinaţie şi cu un eşapament High Performance, dar şi cu nişte catalizatori sport, puterea propulsorului este dusă la 840 CP la 8.750 rpm, iar cuplul până la 751 Nm la 7.300 rpm. Asta rezultă într-o acceleraţie 0-100 km/h în doar 2.8 secunde şi o viteză maximă mărită până la 345 km/h.
  • Desigur, sistemele de evacuare produse de Novitec oferă nu numai performanță optimizată, ci și o notă de evacuare deosebit de palpitantă. Ele pot fi combinate cu terminaţii de 110 mm în diametru, care sunt adaptate pentru a se potrivi contururilor din spate. Ele sunt disponibile într-o versiune din oțel inoxidabil lustruit sau finisate într-un negru mat. Sistemele de evacuare mai sunt valabile cu sau fără management al sunetului prin intermediul controlului activ al supapelor și pot fi, de asemenea, finisate cu placaje din aur fin proba 999 pentru disiparea optimizată a căldurii.
  • Opţional există un eşapament din inconel, un aliaj folosit şi pe maşinile de Formula 1, care economisește până la 11 kilograme de greutate față de sistemul montat din fabrică.
  • Novitec oferă, de asemenea, rafinament exclusiv pentru cabina maşinii. Poate avea un interior tapițat în cele mai fine tipuri de piele și cu Alcantara în aproape orice culoare dorită de client.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/