(foto) Accident frontal grav în raionul Sîngerei. Doi pasageri dintr-un automobil şi-au pierdut viaţa pe loc

(update) În accidentul de noaptea trecută s-a stabilit că în automobilul de marca Audi se aflau trei persoane! Șoferul în vârstă de 38 de ani a fost transportat la spital până la venirea poliției, iar pasagerii de 59 și 51 de ani au decedat pe loc.

În automobilul de marca Mercedes-Benz se afla și un copil de aproximativ un anișor, care a fost transportat la spital împreună cu părinții.


Se pare că nimeni nu poate pune pe pauză fenomenul producerii accidentelor rutiere. Încă doi moldoveni au completat statistica groaznică a celor implicați în ele, cu urmări fatale.

În noaptea zilei de ieri, aproximativ în jurul orei 22:00, poliția din Sîngerei a fost sesizată referitor la un impact care a avut loc pe traseul M-5 (Chişinău-Bălţi) în apropiere de satul Coșcodeni din raionul Sîngerei.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un Audi, la volanul căruia se afla un bărbat de 59 de ani, locuitor al satului Coșcodeni, având ca pasager un alt bărbat de 51 de ani din satul Glinjeni, raionul Fălești, în circumstanțe necunoscute, preliminar, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal un Mercedes-Benz. În ultimul se afla un cuplu, un tânăr de 26 de ani şi soția sa de 25 de ani, ambii locuitori ai satului Dumbrăvița din raionul Sîngerei.

În urma impactului dur, șoferul și pasagerul din automobilul Audi au decedat pe loc, iar cei din Mercedes-Benz au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/